2011 m. sausio 31 d., pirmadienis

Nėra to blogo, kas neišeitų į gerą

Apie belgų aptarnavimą esu rašiusi ne kartą, bet tai tikriausiai neišsemiama tema. Penktadienį gavau bent kelis elektroninius laiškus su virusiniu filmuku apie tai, kaip belgai iš BLOGO klientų aptarnavimo sugebėjo padaryti neįtikėtinai GERĄ pokštą. Negalėjau jo neįdėti į blogą. Bent jau pasijuoksite. Nors tikiu, kad dauguma, esančių Belgijoje, jau jį matė, tačiau esantiems Lietuvoje ar kitur (mačiau, kad kažkas blogą atsiverčia net Honkonge...???) bus smagus vaizdelis.

Šįkart visos rykštės kliuvo vienam iš Belgijos operatorių - "Mobistar" - skambučių centrų. Nors pagalvojus, tai tie skambučių centrai turbūt visame pasaulyje vienodi ir ne kartą pats esate pakliuvęs į situaciją "Paspauskite...palaukite...perjungsime...tyrlirlirlirlir". Jungia tol, kol vėl turi skambinti iš naujo ir dėstyti savo problemą. Bėda sena kaip pasaulis, bet belgai į ją pažvelgė su gera humoro doze.

Šis vaizdelis buvo padarytas televizininkų BASTA ir transliuotas eteryje, tad jo kūrėjai tikėjosi, kad bent žinutė "Jūsų skambučių centras veikia išties blogai" pasieks adresatą. Žinoma, spauda jau kitą dieną nušvietė įvykį. "Mobistar" komentavo, kad tai buvo tik laikini sutrikimai ir nuo to laiko jau buvo priimta daugiau žmonių, kad sutrumpinti laukimo laiką (žinoma, kur jau ne :)), na o apsaugos darbuotojas Mathieu tapo žvaigžde. Jis iš tikrųjų puikiai ir profesionaliai atliko savo darbą, nors vienoje vietoje jau buvo betrūkstanti kantrybė. 


Laidos BASTA vyrukai jau atliko ir kitą  Tados Blindos vardo vertą misiją - įrodė, kad visi tie kvaili  televizijos žaidimai, kur skambini ir turi atspėti 6 raidžių žodį ir pan. - yra apgavystė. Po BASTA laidos, visi tie žaidimai Belgijoje buvo sustabdyti. Tikiuosi, kad galbūt kas nors greitai pridės ranką ir prie to filmuko, kad  būtų suprantamesnis ne tik flamandams.

4 komentarai:

  1. Oj kaip pasijuokiau :D
    Man panašiai buvo skambinant į vieną iš Italijos bankų. Ir kai esi kitame laido gale visai nejuokinga :D

    AtsakytiPanaikinti
  2. Aciu tau uz nerealu nuotaikos pakelima, si penktadienio vakara :D

    AtsakytiPanaikinti
  3. Kaip smagu, kad kažkam smagu. Vadinasi, savaitgalis prasidėjo gerai :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Nerealiai geras, kaip prisikvatojau, aciu uz nuoroda, tokiu kompaniju yra visose salyse :D

    AtsakytiPanaikinti