2008 m. gruodžio 24 d., trečiadienis

Šakomis keliauja voras...

Šiemet pirmosios Kūčios ir Kalėdos, kai aš ne Jonavoje. Nenoromis laužome tradiciją, bet tikiuosi, kad tik vienam kartui. Deja, nėra ko kaltinti. Na, nebent kvailas avialinijų taisykles... nes aš pati dar ir pilotuoti galėčiau, jei reiktų :)

Pamenu, kad pernai per Kūčias, kai traukiau kalėdaitį, ištraukiau tikrai nemažą dalį. Žmonės sako, kad kokia dalis, toks ir laimės dydis. Laimės pakako. Ir apskritai prabėgę metai buvo kitokie. Na, neblogi, bet tikrai kitokie. Labai daug pokyčių, atradimų ir netekčių, netgi filosofinių minčių. Galbūt viskas tik į gerą.

Šįvakar prie Kūčių stalo sėsime dviese viename Europos krašte ir trise – kitame. Džiaugiuos už Jus visus, kurie galite vakarieniauti kartu. Branginkite šias akimirkas. Apkabinkite savus stipriai ir padėkokite vieni kitiems už tai, kad esate kartu. Juk faina, kad mes lietuviai turime tokią gražią tradiciją.

Lai ilgiausia metų naktis Jums neprailgsta, mielieji. Ir... pakabinkit ant kalėdinės eglutės stebuklingą vėrinėlį arčibaldo vaizdinių...



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą