2012 m. rugsėjo 28 d., penktadienis

bpost - laiškai į dangų

Lietuvoje mus labai maloniai nustebino atsigaunantis Lietuvos paštas. Ypač LP Express 24 paslauga. Mūsų užsakymas atkeliavo greitai, saugiai ir mums patogiu laiku. Nes kažkaip jau buvo gaila, kad va štai Belgijoje (žinoma, ne tik) jis klesti, o mūsiškiai marina tokį smagų dalyką kaip paštas.

Ar rašote laiškus ranka? Aš dar vis, bet laaaabai kartais. Tiesa, atvirukai iš mūsų namų iškeliauja gan dažnai. Jie man kol kas nepakeičiami elektroniniu sveikinimu. O koks namie būna cunamis, kai paštininkas atkeliauja su siuntiniu iš Lietuvos. Dienos įvykis, ne kitaip! 

Belgijoje be pašto beveik nieko nevyksta. Siunčia viską - ko reikia ir ko nereikia. Kaip mūsų buto šeimininkas apie atkeliaujančias sąskaitas paštu sako "Love letters". Tikrai, kad taip.

O apie paštą aš čia todėl, kad labai norėjau pasidalinti šių metų bpost reklamine kampanija. Tokia jauki ir tyra kaip tas berniukas. Man net kilo idėja per artėjančias Vėlines kažką panašaus nuveikti su vaikais. Gražu, jauku ir jaudina.


Panaršius atradau ir ankstesnių metų darbus. Paprastai apie paprastus žmones. Man patinka.

<2010>



<2008>

3 komentarai:

  1. Tikrai labai miela reklama. O paskutinioji apie greitą paštą irgi nebloga :) tik kažin, ar tikrai tokia babytė būtų baisiai patenkinta ir taip kerinčiai kikentų :)))

    AtsakytiPanaikinti
  2. Geras :))) Man patiko. O paštas taip – aš siunčiu ir visada siųsiu kam nors kokiom nors progom tikrą atvirutę ar tikrą laišką. Nieko geresnio nėra.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Rūta, tai čia juk Belgija, čia jų juokai. O juk net įrodyta, kad reklama be jumoro netokia paveiki. Nors mūsų parko bobulytės turbūt vis tiek kikentų :) po to atsistotų išpūstų žandus ir pasakytų olialia! ir užverstų akis.

    Justin, smagu rašyt, ar ne? Ir dar palaižius pašto ženklą priklijuot :) :)

    AtsakytiPanaikinti