2017 m. lapkričio 22 d., trečiadienis

Naujas blogas - KĄ PADOVANOTI

Cha, kadangi Belgiją palikau 2013 žiemą, kartu su ja palikau ir šį blogą. Visgi jo neuždariau ir nepalaidojau amžiams, nes vis dar galvoju gal sugrįšiu, o gal atsiras norinčių tęsti, gal kažkam pravers ir senesni įrašai. Puikiai žinau, ką reiškia kurtis naujoje šalyje ir kiek reikia visokios info susigaudyti ir kiek visko atrasti.

Įdomiausia, kad vis karts nuo karto sulaukiu blogo skaitytojų laiškų. Štai ir šią savaitę gavau pasiteiravimą dėl blusturgių. Na, žinokit smagu juos vis dar gauti. Kažkiek tų žinių ir kompetencijos apie šalį sukaupta ir ji niekur nedingo.

Šiuo metu, visus tyčiom ar netyčiom čia užsukusius noriu pakviesti į naują mano ir mano draugės Gitanos projektą startuolį - dovanų idėjų blogą KĄ PADOVANOTI. Jame mes kalbėsime apie dovanų kultūrą, apie naujas idėjas, apie pavykusias ir nepavykusias dovanas, apie tai, kaip dovanų sąrašai palengvina gyvenimą svečiams. Kalbėsime apie tuos dalykus, kurie puikiausiai gali tapti įsimintina dovana, bet mes dažnai apie tai net nepagalvojame.



Stengiamės būti įdomios ir originalios. Taip pat turime FB paskyrą, o joje bendruomenę, kurioje visada galima užvesti temą, pasiprašyti dovanos idėjos. Tad labai kviečiu užsukti į naujo blogo namus KĄ PADOVANOTI. Laukiame Jūsų!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą