2008 m. rugsėjo 7 d., sekmadienis

Laikinieji namai- barakas :)

Pamislijau, kad apie namus dar nerašiau. Tiesa, galiu tik trumpai papasakoti apie laikinuosius, nes tų, kuriuose įsikursime 3 metams, vis dar ieškome. Sekasi sunkiai, bet kaip sakoma, svarbiausia išlaukti savo momento.

Taigi gyvename prie pat Europos Komisijos, Europos Tarybos ir kitų europinių institucijų. Kitaip tariant, visiškai biurokratiniame rajone, kuriame savaitgaliais ramu ir žmonių vos vienas kitas, bet užtat eilinėmis dienomis čia vaikšto gausybė pingvinų - kostiumuotų dėdžių ir tetų su labai svarbiomis veidų išraiškomis. Suprask, jie labai išmintingi, moka daug kalbų ir dirba sunkiai. Žinoma... O kas pasakė, kad kilnoti popierius iš vienos kruvelės į kitą lengva :) :).

Taigi grįžtant prie to mūsų laikinojo urvo. Kaip ir užsiminiau pavadinime tai bendrabutis visiems neseniai atvykusiems ir beiieškantiems namų. Nežinia, gal yra ir ilgiau čia užsibūnančių, bet abejoju... Pernelyg čia mažai vietos normaliai gyventi. Bet jei kokiam mėnesiukui kitam - tai manau, puikiai tinka.

Mūsų "rūmai"- tai virtuvė, gyvenamasis kambarys, miegamasis ir vonia. Štai iš čia dažniausiai bendraujame su jumis per skype, naršome internete ar žiūrime filmą. Kasdieniška, ar ne? Bet vat ateinantį savaitgalį jis turės virsti dar vienu miegamuoju kitiems Jakimavičiams. Beje, mįslė- Jakimavičiai, bet ne giminės, kas? :D
















Čia gimsta, o vėliau akimirksniu dingsta kulinarijos stebuklai. Pamažu atrandu kulinarijos džiaugsmą...kažin tik, ar ilgam :).
















O kai saulutė nusileidžia ir jaučiamės nusipelnę miego, einame į lovytę. Turiu pastebėti, kad nuo pat pirmos dienos be galo gerai joje išsimiegu. Gal tai pagal feng- shui teisingai apstatytas kambarys.
















Pamatėtę gražiąją jo pusę, o dabar štai...jo kampe sukrautas visas mūsų turtas. Maždaug 20 dėžučių. Kas kurioje yra tarsi ir žinome, bet nedrįstame traukti- pernelyg grėsmingai atrodo šis kalnas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą